Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman moet Sergi Roberto opnieuw missen bij Barcelona

Koeman moet Sergi Roberto opnieuw missen bij Barcelona

4 feb 2021, 19:33

Ronald Koeman kan opnieuw enige tijd geen beroep doen op Sergi Roberto. De 28-jarige international is weer geblesseerd geraakt. Volgens de Spaanse club heeft hij last van zijn rechterdijbeen.

Barcelona vermeldde niet hoelang Roberto aan de kant moet blijven. Spaanse media spreken over een periode van vier weken. Daardoor zou hij onder meer ontbreken in de eerste wedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League. Dat duel staat voor 16 februari in Camp Nou op het programma. De return is op 10 maart in Parijs.

Roberto maakte afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Athletic Bilbao (2-1) als invaller zijn rentree. Hij stond sinds eind november aan de kant met een spierblessure. Roberto begon woensdag in de gewonnen bekerwedstrijd bij Granada CF (3-5) in het basisteam, maar moest in de 56e minuut geblesseerd naar de kant.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.