Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman luistert naar Johan en René en passeert Messi

Koeman luistert naar Johan en René en passeert Messi

7 nov 2020, 16:25

FC Barcelona neemt het vandaag op tegen Real Betis en is op zoek naar de eerste overwinning in La Liga sinds 1 oktober. Ronald Koeman gaat dat doen zonder sterspeler Lionel Messi; hij begint op de bank.

Ondanks dat Barcelona foutloos bleef in de Champions League, wist het de afgelopen weken niet te winnen van Sevilla (1-1), Getafe (1-0), Real Madrid (1-3) en Deportivo Alavés (1-1).

Gisteren lieten Johan en René het gedrag van Messi niet onbesproken. In de wedstrijd tegen Dynamo Kiev was op meerdere momenten duidelijk te zien dat Messi helemaal niks deed. Johan was duidelijk. 'Meteen eruit halen, meteen eruit halen.' René gaat daarop door. 'Dit kan niet. Dit kan je niet maken ten opzichte van de club, je kan het niet maken ten opzichte van Koeman zelf en ten opzichte van die andere tien jongens. Dit kan je gewoon niet doen. Klaar.'

De wedstrijd in Camp Nou begint om 16.15 uur.

René ziet absurde beelden van Messi: ‘Wat hij nou loopt te doen, kan echt niet!’

René ziet absurde beelden van Messi: ‘Wat hij nou loopt te do...
4:14
René ziet absurde beelden van Messi: ‘Wat hij nou loopt te do...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.