Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman lijdt gevoelige en ruime nederlaag

Koeman lijdt gevoelige en ruime nederlaag

9 dec 2018, 20:51

AKSIHAR (ANP) - Trainer Erwin Koeman heeft met Fenerbahçe een gevoelige nederlaag geleden bij Akhisarspor. Elvis Manu, voormalig speler van Feyenoord en Excelsior, maakte een van de drie goals: 3-0.

In de 26e minuut nam Jeremy Bokila, die in het verleden onder contract stond bij AGOVV en Sparta, de eerste treffer voor zijn rekening. Hij profiteerde van een fout van Fenerbahçe-keeper Harun Tekin. Met een schuiver met links besliste Manu het duel in de slotfase. Diep in blessuretijd maakte Adrien Regattin de uitslag nog pijnlijker.

Fenerbahçe staat iets voor de helft van de competitie op de 16e plek, een plaats die aan het einde van het seizoen degradatie tot gevolg heeft. De club heeft in vijftien speelronden pas drie overwinningen geboekt.

Koeman kreeg woensdag te horen dat hij voorlopig hoofdtrainer is in Istanbul. ,,We zeggen hetzelfde als we eerder zeiden: er verandert niets", stelde Fenerbahçe op de website.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.