Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman laat Suárez opnieuw links liggen

Koeman laat Suárez opnieuw links liggen

16 sep 2020, 16:54

Luis Suárez komt nog steeds niet voor in de toekomstplannen van trainer Ronald Koeman bij Barcelona. De aanvaller uit Uruguay ontbreekt ook in de selectie voor het oefenduel van woensdagavond met Girona.

Suárez leek de afgelopen dagen op weg naar Juventus. Maar verschillende media uit Spanje en Italië meldden dinsdag dat de oud-aanvaller van FC Groningen en Ajax te lang moet wachten op een Italiaans paspoort. Daardoor zou Juventus hem niet meer kunnen inschrijven voor de Champions League.

Lionel Messi en Frenkie de Jong zijn wel opgenomen in de selectie van Barcelona voor het duel met Girona. Nieuwkomer Miralem Pjanic is nog onvoldoende fit en Arturo Vidal ontbreekt omdat hij met Internazionale in gesprek is over een transfer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.