Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman kritisch op Van Dijk

Koeman kritisch op Van Dijk

9 okt 2018, 19:23

ZEIST (ANP) - Ronald Koeman is kritisch op Virgil van Dijk. De bondscoach neemt zijn aanvoerder nog steeds kwalijk dat hij vorige maand in de uitwedstrijd tegen Frankrijk aanvaller Olivier Giroud het winnende doelpunt liet maken (2-1).

,,Dat heb ik hem een halve minuut na die wedstrijd al verteld", zei Koeman. ,,Ik ken hem goed, ik weet ook waar zijn kleine minpuntjes zitten en dat hij af en toe iets te gemakkelijk is. Maar dit zijn momenten dat je als verdediger niet op een meter van de spits kunt staan. En zeker hij niet, zo sterk als hij is."

,,Maandag toen hij hier binnenkwam in Zeist zag hij ook al aan mijn gezicht wat ik vond van die overtreding in de wedstrijd van zondag van Liverpool tegen Manchester City die een penalty kostte. Maar hij beseft ook wel dat hij daar een foute tackle maakte", zei Koeman.

Van Dijk ontsnapte zondag omdat Riyad Mahrez de strafschop miste. De Engelse topper eindigde in 0-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.