Terug

Volg Vandaag Inside

'Koeman krijgt torenhoge ontslagvergoeding mee van Barcelona'

'Koeman krijgt torenhoge ontslagvergoeding mee van Barcelona'

28 okt 2021, 09:08

Ronald Koeman werd in de nacht van woensdag op donderdag na de 1-0 nederlaag tegen Rayo Vallecano ontslagen bij FC Barcelona. Onder andere El Pais en ABC melden dat de Nederlandse trainer een torenhoge ontslagvergoeding meekrijgt.

De Spaanse media schrijven dat het ontslag van Koeman FC Barcelona zo'n 12 miljoen euro kost. Los daarvan moet de club natuurlijk ook nog geld reserveren om een nieuwe trainer aan te stellen. Op dit moment is Xavi 'favoriet nummer één' om Koeman op te volgen.

Barcelona maakte het vertrek van Koeman in de nacht van woensdag op donderdag in een kort bericht op de website bekend. 'De voorzitter van de club, Joan Laporta, heeft hem geïnformeerd na de nederlaag tegen Rayo Vallecano. Ronald Koeman neemt donderdag afscheid van de ploeg. FC Barcelona wil hem bedanken voor zijn bewezen diensten en wenst hem succes in zijn carrière.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.