Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman kiest tegen Schotland voor Flekken als doelman

21 mrt 2024, 14:32

Mark Flekken verdedigt vrijdag het doel van het Nederlands elftal in het oefenduel met Schotland. Dat vertelde Ronald Koeman donderdag tijdens een persconferentie in Zeist.

Koeman wilde niets kwijt over de speelwijze van Oranje voor het duel met de Schotten. De bondscoach wilde ook zijn opstelling niet prijsgeven, maar verklapte wel wie het doel van Nederland gaat verdedigen. "Mark Flekken keept", zei hij over de doelverdediger van Brentford. "Bart Verbruggen speelt dinsdag tegen Duitsland."

Hartman

Quilindschy Hartman mist vrijdagavond de oefenwedstrijd tegen Schotland in de Johan Cruijff ArenA. "Hij is niet helemaal fit uit de wedstrijd van Feyenoord tegen Heerenveen gekomen", zei Koeman. “Hij kreeg dinsdag weer een beetje last op de training. Het duel met Schotland komt te vroeg voor hem."

De linksback blijft wel deel uitmaken van de selectie van Oranje en keert niet terug naar Feyenoord. "Want hij kan dinsdag mogelijk nog wel een rol spelen in ons oefenduel met Duitsland", aldus Koeman.

Johan Derksen denkt dat Sparta-keeper Nick Olij op dit moment de beste keuze is onder de lat bij het Nederlands Elftal. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.