Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman kan bij Barcelona weer beschikken over Umtiti

Koeman kan bij Barcelona weer beschikken over Umtiti

8 dec 2020, 14:21

Trainer Ronald Koeman kan bij Barcelona weer beschikken over verdediger Samuel Umtiti. De 27-jarige Fransman kampte afgelopen half jaar onder meer met een knie- en een kuitblessure.

Umtiti maakt deel uit van de selectie van 23 spelers voor de wedstrijd in de Champions League tegen Juventus, dinsdagavond in Barcelona. Ook Lionel Messi is er bij. De Argentijnse sterspeler liet de afgelopen twee uitwedstrijden in de Champions League schieten. FC Barcelona heeft na vijf duels 15 punten, Juventus staat op 12. In Turijn werd het 2-0 voor de Catalanen.

Umtiti werd in 2016 overgenomen van Olympique Lyon. In 2018 werd hij met de Franse nationale ploeg wereldkampioen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.