Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman kan bij Barcelona eindelijk beschikken over Agüero

Koeman kan bij Barcelona eindelijk beschikken over Agüero

13 okt 2021, 15:51

Ronald Koeman kan bij FC Barcelona eindelijk beschikken over Sergio Agüero. De Argentijnse spits, in de zomer transfervrij overgekomen van Manchester City, ontbrak de eerste maanden van het seizoen vanwege een kuitblessure. Agüero maakte woensdag zijn officieuze debuut voor Barcelona in het besloten oefenduel met derdeklasser Cornellà (2-2).

De 33-jarige Argentijn, met 260 doelpunten de topscorer aller tijden van de Engelse club Manchester City, deed een half uur mee en was direct trefzeker. De andere treffer van Barcelona kwam van Philippe Coutinho. Het was de bedoeling dat Ousmane Dembélé na veel blessureleed ook zijn rentree zou maken, maar de Franse aanvaller bleef tegen Cornellà aan de kant. Frenkie de Jong, Memphis Depay en Luuk de Jong ontbraken nog; zij zijn net terug in Catalonië na de WK-kwalificatiewedstrijden met Oranje.

FC Barcelona ontvangt zondagavond Valencia in Camp Nou, dat voor het eerst in ruim 1,5 jaar weer volledig gevuld mag worden met toeschouwers. Drie dagen later speelt de ploeg van Koeman in de Champions League thuis tegen Dinamo Kiev en daarna staat de 'Clásico' tegen Real Madrid op het programma.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.