Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman juicht toe dat ook andere spelers dan Messi scoren

Koeman juicht toe dat ook andere spelers dan Messi scoren

22 mrt 2021, 09:28

Ronald Koeman juicht toe dat bij FC Barcelona naast Lionel Messi ook andere spelers tegen Real Sociedad scoorden. Sergiño Dest nam in de met 6-1 gewonnen uitwedstrijd twee doelpunten voor zijn rekening.

"Het is altijd belangrijk voor de spelers dat ook anderen dan 'Leo' tot scoren komen. Op die manier zijn we veel moeilijker te verdedigen", zei Koeman, die zijn 58e verjaardag vierde.

"In een moeilijke wedstrijd als deze is het van belang dat je effectief bent en het is cruciaal om de leiding te nemen, waardoor de tegenstander meer ruimte weggeeft. Toen we eenmaal op voorsprong stonden, hebben we ze echt afgestraft."

Door de ruime zege verkleinde Barça het gat met koploper Atlético Madrid weer tot 4 punten. "Het belangrijkste is het signaal dat we vandaag hebben afgegeven. We hebben aangetoond dat we alles geven om iedere wedstrijd te winnen."

Dest nam tegen Sociedad de 0-2 en 0-3 voor zijn rekening. Messi maakte ook twee goals en Antoine Griezmann en Ousmane Dembélé toonden ook hun waarde met een doelpunt.

Er zijn nog tien duels te spelen in La Liga. FC Barcelona komt pas op 5 april, na de komende interlandperiode, weer in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.