Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman jr. vindt Nederlandse media te negatief over vader: 'Help die man een beetje'

Koeman jr. vindt Nederlandse media te negatief over vader: 'Help die man een beetje'

7 okt 2021, 18:25

Ronald Koeman jr. heeft gereageerd op de hectiek rondom de positie van zijn vader als trainer van FC Barcelona. De zoon van de Barca-trainer zegt in een interview met VoetbalPrimeur dat het niet altijd makkelijk is om alle kritiek op zijn vader aan te horen. Vader Ronald Koeman ligt al tijden onder vuur als trainer van het geplaagde Barcelona en dat heeft ook een impact op de familie Koeman.

Het familie van Koeman komt ook voor in de Videoland-documentaire Força Koeman, die de trainer van Barcelona volgt gedurende zijn tijd in de Catalaanse hoofdstad. Hierin was reeds al te zien dat vooral Bartina, de vrouw van Koeman, het lastig heeft met alle kritiek op het aanblijven van trainer Ronald Koeman in Barcelona. Op sociale media is de hashtag #KOEMANOUT meer regel dan uitzondering onder berichten van officiële Barça-accounts.

Koeman jr. zegt het 'ook niet leuk' te vinden om steeds weer berichten te moeten lezen over een mogelijk ontslag van zijn vader. 'Het gaat iedere keer maar over Koeman. Als Barça verliest, dan schrijven de kranten dat Koeman verliest.' Ook is de keeper van Telstar van mening dat de vaderlandse media te negatief zijn over vader Ronald. 'Help die man gewoon een beetje en steun hem, in plaats van hem af te maken. Helaas heb ik dat niet in de hand.'

In Veronica Inside waren de heren kritisch op de persconferentie van Ronald Koeman, waarin hij een statement voorlas en de zaal verliet. Bekijk het fragment hieronder terug!

René over statement Koeman: 'Het is radeloosheid'
4:45
René over statement Koeman: 'Het is radeloosheid'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.