Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman is vragen over Messi zat: 'Ik vind dat respectloos'

Koeman is vragen over Messi zat: 'Ik vind dat respectloos'

20 nov 2020, 16:41

Trainer Ronald Koeman heeft middenvelder Philippe Coutinho terug bij de selectie van FC Barcelona voor de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Dat vertelde Koeman tijdens de persconferentie richting dat duel. Daarnaast gaf de 57-jarige Koeman aan klaar te zijn met het constant moeten verdedigen van zijn sterspeler Lionel Messi.

'Ik moet Leo verdedigen omdat hij na 15 uur reizen enorm veel pers tegenover zich kreeg met heel veel vragen', aldus Koeman. 'Ik vind dat respectloos. Het is ongelooflijk wat hij voor deze club heeft betekend.'

De Argentijnse aanvaller was na zijn interlandverplichtingen onderwerp van gesprek vanwege uitspraken van de voormalig zaakwaarnemer van Antoine Griezmann. Die stelde dat zijn voormalig cliënt last had van de houding van Messi, die vervolgens geïrriteerd reageerde op vragen daarover. 'Ik snap wel dat Leo pissig was, dat ze na zo'n lange reis hem meteen vroegen over Antoine', nam Koeman het op voor Messi. 'In de kleedkamer heb ik nooit een slechte relatie gezien tussen de twee.' Toen de Nederlandse trainer daarna weer gevraagd werd naar de houding van Messi, gaf Koeman aan geen antwoord meer te willen geven.

Coutinho is terug na bijna vier weken afwezigheid wegens een hamstringblessure. De Braziliaan liep de kwetsuur eind oktober op in het duel met Real Madrid. Zaterdagavond speelt Barcelona om 21.00 uur tegen Atlético, de nummer 3 van de Spaanse competitie Atlético. Barcelona staat achtste.

Bekijk hieronder de hoogtepunten van Lionel Messi in de Champions League tussen 2004 en 2020!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.