Terug

Volg Vandaag Inside

'Koeman is de slechtste trainer met wie ik ooit heb samengewerkt'

'Koeman is de slechtste trainer met wie ik ooit heb samengewerkt'

1 okt 2021, 16:30

Het vertrouwen in Ronald Koeman begint steeds meer af te nemen bij de clubleiding van FC Barcelona. Santiago Cañizares, oud-voetballer van onder meer Real Madrid en Valencia, heeft Koeman meegemaakt als trainer en kan begrijpen als Koeman deze week nog wordt ontslagen.

De voormalig keeper van Valencia werd met Miguel Angel Angulo en David Albelda destijds uit de selectie gezet door Koeman. Als het aan Cañizares ligt moet Barcelona snel afscheid nemen van de trainer. 'Op tactisch gebied was Koeman niet in staat om zijn spelers aan de praat te krijgen', vertelt Canizares in gesprek met Radio Marca

De inmiddels 51-jarige Cañizares geeft aan dat de trainingen van Koeman niet te volgen waren en dat hij in de kleedkamer ook geen beste indruk maakte op de spelers. 'De trainingen en de fysieke voorbereidingen op de wedstrijden deed hij ook niet goed. In mijn tien jaar bij Valencia was hij de slechtste trainer met wie ik ooit heb samengewerkt. Hij wist niet hoe hij met de kleedkamer moest omgaan en nam ook vaak de verkeerde beslissingen', aldus Cañizares.

Koeman won het afgelopen seizoen de Spaanse beker, niet genoeg om de beleidsbepalers tevreden te stellen. In de zomer raakte hij onder meer sterspeler Lionel Messi kwijt omdat de door financiële problemen geteisterde club diens salaris niet kon betalen. In de competitie kwam Barcelona tot nu toe tot drie zeges en drie gelijke spelen. In de Champions League wisten de Catalanen ook nog geen punten te pakken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.