Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman incasseert volgende tik van Benfica in Champions League

Koeman incasseert volgende tik van Benfica in Champions League

29 sep 2021, 22:50

Ronald Koeman en FC Barcelona hebben een volgende tik moeten incasseren. De Catalanen waren woensdagavond volledig kansloos in de Champions League tegen Benfica. Aan de kant van de Portugezen waren Darwin Nunez en Rafa Silva verantwoordelijk voor de eindstand (3-0).

Door de zware domper in Portugal zal de druk op Koeman verder toenemen. De oud-bondscoach staat er bij de clubleiding niet al te best op en ook in sommige Spaanse media wordt zijn positie al enige tijd ter discussie gesteld. Komende zaterdag speelt Barcelona uit tegen landskampioen Atlético Madrid. Een overwinning is noodzakelijk om in Camp Nou de groeiende onrust enigszins te beteugelen.

Bayern München had voor weinig publiek weinig moeite met Dinamo Kiev: 5-0. Robert Lewandowski kwam voor de rust twee keer tot scoren. Na de pauze troffen Serge Gnabry, Leroy Sané en Eric Maxim Choupo-Moting doel. Bayern leidt in de poule met 6 punten, gevolgd door Benfica (4 punten), Dinamo Kiev (1) en Barcelona (0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.