Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman hoopt op frisse Messi en De Jong

Koeman hoopt op frisse Messi en De Jong

28 nov 2020, 16:04

Ronald Koeman hoopt dat Lionel Messi en Frenkie de Jong baat hebben gehad bij de korte rustperiode die beide spelers van FC Barcelona afgelopen week was gegund. Beiden reisden niet mee naar Oekraïne waar Barcelona Dinamo Kiev in de groepsfase van de Champions League met liefst 4-0 versloeg. "Messi heeft goed kunnen uitrusten, net als Frenkie. Dat hadden ze allebei nodig omdat ze bijna elke minuut hebben gespeeld bij ons en in hun nationale teams", zei Koeman zaterdag, een dag voordat zijn ploeg op eigen veld speelt tegen Osasuna.

"We hebben besloten ze thuis te laten en ik hoop dat ze morgen fris zijn en het beste van zichzelf zullen laten zien." Koeman had vorige week met name Messi ondermaats zien presteren in het uitduel met Atlético Madrid, door de thuisploeg met 1-0 gewonnen. Goed nieuws voor Koeman is de terugkeer na een blessure van middenvelder Sergio Busquets. Wel zei hij verdediger Sergiño Dest mogelijk te moeten missen. De van Ajax overgekomen verdediger klaagde na het duel met Kiev over vermoeidheid maar is de enige fitte rechtsback nu Sergi Roberto er met een spierblessure uitligt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.