Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman hoopt nog op Pedri voor bekerduel met Sevilla

Koeman hoopt nog op Pedri voor bekerduel met Sevilla

2 mrt 2021, 15:00

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman kan woensdag in het bekerduel met Sevilla mogelijk toch een beroep doen op Pedri. De middenvelder viel zaterdag in het gewonnen competitieduel (0-2) met dezelfde tegenstander uit met een spierblessure en leek voor enige tijd uitgeschakeld.

"Sommige zaken kun je niet verklaren. Hij heeft gisteren individueel getraind zonder problemen en kon vandaag met de groep meedoen. Misschien is hij er toch bij", zei Koeman een dag voor het tweede duel uit de halve finales van de Copa del Rey. Barcelona moet een 2-0-achterstand goedmaken.

De 18-jarige Pedri is een belangrijke schakel in de ploeg die het dit kalenderjaar, in ieder geval in de competitie, zo goed doet. Barcelona heeft het gat met koploper Atlético Madrid verkleind tot 5 punten, al hebben de Madrilenen nog wel een duel tegoed.

De Copa del Rey kan de eerste prijs worden die Koeman als trainer van Barcelona pakt. Maar dan moet eerst de finale worden bereikt. "We hebben er vertrouwen in, maar we zullen nog beter moeten voetballen dan zaterdag. Lukt dat, dan kan het. Niets is onmogelijk."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.