Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman hekelt instelling spelers na nederlaag bij Cádiz

Koeman hekelt instelling spelers na nederlaag bij Cádiz

6 dec 2020, 08:14

Barcelona-coach Ronald Koeman had na afloop van de 2-1-nederlaag bij Cádiz forse kritiek op de instelling van zijn spelers. Het is alweer de vierde nederlaag voor FC Barcelona in La Liga. De Catalanen staan zevende met twaalf punten achterstand op koploper Atlético Madrid.

"Het is ongelofelijk dat we verliezen door zo'n doelpunt", mopperde de coach. "Het is een fout waarvan je niet verwacht dat dit team 'm maakt. Het toont aan dat we niet geconcentreerd waren."

Volgens Koeman lag dat aan de instelling van de spelers. "De houding van de spelers was niet goed. Ik ben heel teleurgesteld."

Volgens middenvelder Sergio Busquets heeft de ploeg al veel punten verspeeld door individuele fouten. "Er is geen sprake van dat de houding of de betrokkenheid van de spelers niet goed is, maar als je aan een wedstrijd begint zoals wij vandaag deden, dan wordt elke wedstrijd heel lastig."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.