Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman heeft Piqué en Sergi Roberto terug voor duel met Real

Koeman heeft Piqué en Sergi Roberto terug voor duel met Real

9 apr 2021, 16:57

Gerard Piqué en Sergi Roberto maken deel uit van de selectie van FC Barcelona voor de uitwedstrijd tegen Real Madrid. De 'Clasico' is zaterdag in stadion Bernabeu. Beide spelers liepen in november tegen Atlético Madrid een zware blessure op. Piqué liep schade op aan de voorste kruisband van zijn rechterknie. Sergi Roberto liep een spierscheuring op.

Trainer Ronald Koeman heeft nog niet de beschikking over Philippe Coutinho en Ansu Fati. Oud-Ajacieden Frenkie de Jong en Sergiño Dest zijn allebei beschikbaar voor het topduel.

FC Barcelona heeft na 29 speelronden 65 punten en Real Madrid staat op 63 punten. Beide teams zijn in achtervolging op Atlético Madrid. De koploper kent een mindere fase en is de grote voorsprong op de twee rivalen bijna kwijt. Atlético heeft 66 punten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.