Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman heeft geen problemen met coachen sterspeler Messi

Koeman heeft geen problemen met coachen sterspeler Messi

3 nov 2020, 19:27

Barcelona-trainer Ronald Koeman is niet van mening dat Lionel Messi, sterspeler van de Catalaanse voetbalclub, moeilijk te coachen is. Daarmee wees hij een eerste suggestie van de voormalige trainer van Barcelona, Quique Sétien, van de hand. "Ik zie zijn ambitie, zijn karakter, maar hij is geen speler die ik moeilijk kan coachen", beantwoordde Koeman tijdens een persconferentie toen hij gevraagd werd naar Sétiens uitspraken.

Zondag besprak de in augustus ontslagen Sétien in een interview met El País zijn verstandhouding met de Argentijnse spits. 'Er zijn spelers die niet makkelijk te managen zijn. Iets wat inherent is aan veel sporters. Leo is daar een van, het is waar.'

Koeman kan zich niet vinden in die woorden. 'Elke coach is anders, maar voor mij is hij de aanvoerder en ik praat elke week met hem over dingen in de kleedkamer en op het veld. Er is een goede relatie. Ik ben het niet eens met Sétien, maar ik respecteer zijn mening en wat hij heeft meegemaakt.'

Barcelona speelt woensdag tegen Dinamo Kiev in de Champions League. De ploeg van Koeman presteert op de Europese toneel, in tegenstelling tot de Spaanse competitie, met zes punten uit twee wedstrijden prima. In La Liga staat Barcelona op de twaalfde plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.