Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman heeft al met Ihattaren gesproken

Koeman heeft al met Ihattaren gesproken

18 mrt 2019, 17:15

ZEIST (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman heeft met Mohammed Ihattaren gesproken over zijn toekomst als international. De 17-jarige middenvelder is dit seizoen doorgebroken bij PSV. Marokko wil in de toekomst graag over hem beschikken.

,,Maar ik heb eerder met hem gesproken", zei Koeman over de in Utrecht geboren speler met Marokkaanse roots. ,,Hij was hier in Zeist met Oranje voor spelers onder 19 jaar. We proberen de grote talenten voor Nederland te behouden. Ik heb laten blijken dat ik hem een groot talent vind. Maar het is aan de speler en zijn omgeving om uiteindelijk te kiezen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.