Terug

Volg Vandaag Inside

'Koeman heeft al een plekje in de EK-selectie ingeruimd voor Wijnaldum'

22 mrt 2024, 21:19

Mike Verweij voorspelt in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf dat Ronald Koeman deze zomer een plekje in de EK-selectie heeft voor Georginio Wijnaldum: “Ik denk dat hij meegaat.”

In de podcast wordt teruggeblikt op de persconferentie die Koeman donderdag gaf in aanloop naar het oefenduel van Oranje tegen Schotland. "Ik zag de persconferentie van Koeman, die vertelde hoe fit Wijnaldum is. En dat bleek uit alle data, maar ook dat hij op trainingen een hele goede indruk maakt en dat hij nu een kans krijgt in een wedstrijd. Maar dat hij daar ook niet op moest worden afgerekend.”

Koeman was tijdens de persconferentie ook erg beschermend over de uitspraken die Wijnaldum deed in gesprek met Noa Vahle (zie video bovenaan deze pagina): “Hij verdedigde hem heel erg voor het interview. Ik denk dat Koeman in zijn hoofd al een plekje heeft ingeruimd in de EK-selectie voor Wijnaldum. Ik denk dat hij meegaat.”

Bekijk het interview van Noa Vahle met Georginio Wijnaldum terug in de onderstaande video.

Noa Vahle vraagt Wijnaldum naar keuze voor Saudi-Arabië na eerdere boycot Vandaag Inside
7:31
Noa Vahle vraagt Wijnaldum naar keuze voor Saudi-Arabië na eerdere boycot Vandaag Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.