Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman gefrustreerd: 'We verliezen één duel en ik moet over mijn toekomst praten?'

Koeman gefrustreerd: 'We verliezen één duel en ik moet over mijn toekomst praten?'

16 apr 2021, 21:08

FC Barcelona speelt aankomende zaterdag de finale van de Copa del Rey tegen Athletic Bilbao. Trainer Ronald Koeman raakte vandaag tijdens de persconferentie gefrustreerd na een vraag over zijn toekomst.

Afgelopen zaterdag verloor Barça met 2-1 van Real Madrid. De Catalanen hadden daarvoor een sterke reeks neergezet. Koeman merkt dat hij onder druk staat wegens vragen over zijn toekomst. 'Het is een beetje vreemd dat ik dit soort vragen moet beantwoorden, na een reeks van negentien ongeslagen wedstrijden', stelt Koeman. 'We verliezen één wedstrijd en ik moet over mijn toekomst praten?'

Koeman kan zaterdag zijn eerste prijs pakken als trainer van Barcelona. 'Ik denk niet dat we de spelers hoeven te motiveren. We moeten veel energie in de wedstrijd steken, want dat heb ik de laatste paar duels gemist. Onze aanpak zal verder hetzelfde zijn. We hebben al veel wedstrijden gespeeld, maar dat mag morgen geen excuus zijn', aldus de coach.

De finale van de Copa del Rey tussen FC Barcelona en Athletic Bilbao begint zaterdag om 21:30 en wordt gespeeld in Estadio de La Cartuja in Sevilla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.