Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman geeft Messi langer vakantie

Koeman geeft Messi langer vakantie

27 dec 2020, 13:35

FC Barcelona speelt dinsdag in de Spaanse voetbalcompetitie tegen Eibar zonder Lionel Messi. Trainer Ronald Koeman heeft zijn aanvoerder toestemming gegeven om wat langer vakantie te vieren. Volgens Spaanse media hoeft Messi zich pas woensdag weer te melden op het trainingscomplex.

De andere spelers hervatten zondag de training, nadat ze de kerstdagen thuis waren. Barcelona ontvangt Eibar dinsdag in het lege Camp Nou. Messi maakte vorige week in de met 3-0 gewonnen uitwedstrijd tegen Real Valladolid zijn 644e officiële doelpunt voor Barcelona. De 33-jarige Argentijn overtrof daarmee het record van Pelé, de Braziliaan die 643 goals maakte voor één club (Santos).

"Natuurlijk wordt 'Leo' ouder, maar hij wil nog steeds zoveel mogelijk spelen", zei Koeman afgelopen week in een interview over zijn sterspeler. "Hij geniet iedere dag van het trainen en is zeer betrokken. Als hij fit is, dan speelt hij."

Barcelona staat met 24 punten uit veertien wedstrijden op de vijfde plaats in La Liga. Koploper Altético Madrid heeft 8 punten meer en een wedstrijd minder gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.