Terug

Volg Vandaag Inside

'Koeman en FC Barcelona botsen over komst Wijnaldum'

'Koeman en FC Barcelona botsen over komst Wijnaldum'

7 sep 2020, 17:40

Ronald Koeman ligt nu al in de clinch met het bestuur van FC Barcelona. De kersverse trainer van Barca wil Georginio Wijnaldum aantrekken, terwijl het bestuur liever Thiago Alcántara terug naar Barcelona haalt.

Niets leek een overstap van Wijnaldum naar Barcelona nog in de weg te staan. Het Spaanse Sport meldde vorige week zelfs dat Wijnaldum al een persoonlijk akkoord had bereikt met Barcelona. De middenvelder zou voor drie seizoenen tekenen bij de club van trainer Ronald Koeman.

Toch dreigt het bestuur van FC Barcelona nu roet in het eten te gooien. Volgens BILD ziet het bestuur meer in de komst van Thiago Alcántara. De middenvelder, die de gehele jeugdopleiding van FC Barcelona doorliep, wil Bayern München verlaten. Hij zou toe zijn aan een nieuwe uitdaging.

Volgens het Duitse medium hoopt FC Barcelona Ronald Koeman van gedachten te veranderen, en in te laten stemmen met de komst van Thiago. Ondertussen heeft de club contact opgenomen met de zaakwaarnemer van de creatieve middenvelder van Bayern München.

Wordt vervolgd.

Valentijn Driessen denkt dat Koeman er goed aan doet om ook Daley Blind mee te nemen naar Barcelona. Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.