Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman duikt op in Dubai met BN'er en oud-Feyenoord spits

Koeman duikt op in Dubai met BN'er en oud-Feyenoord spits

10 dec 2021, 15:54

Ronald Koeman is een tijd uit beeld geweest na zijn vertrek als hoofdtrainer van FC Barcelona, eind oktober. Hij liet al snel weten even klaar te zijn met de pers, maar een kleine 2 maanden later duikt de oud-bondscoach weer op.

Zo blijkt uit de Instagram-story van zanger Gordon Heuckeroth. Op sociale media plaatst hij foto's waarop hij te zien is met Koeman, zijn vrouw Bartina én oud-Feyenoorder Graziano Pellè. Uit de beelden blijkt dat het gezelschap aan het lunchen is in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten). Sinds kort is dat de woonplaats van Gordon.

Het is zeer waarschijnlijk dat Koeman in de golfstaat is voor Max Verstappen, die dit weekend rijdt om de wereldtitel in de Formule 1. Het circuit staat in Abu Dhabi, ongeveer 1,5 uur rijden van Dubai.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.