Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman kritisch op Dest: 'Het moet allemaal wel wat agressiever'

Koeman kritisch op Dest: 'Het moet allemaal wel wat agressiever'

20 feb 2021, 17:30

Trainer Ronald Koeman van Barcelona is nog niet helemaal tevreden over Sergiño Dest. Dat vertelde hij zaterdag op een persconferentie voor het competitieduel van zondag met Cádiz.

"Hij is pas 20 jaar, maar het moet allemaal wel wat agressiever bij hem. Hij moet zich ook beter concentreren", zei Koeman over de rechtsback die afgelopen zomer voor 18 miljoen euro van Ajax overkwam. "Hij is nog te veel perioden in een wedstrijd niet voor de volle 100 procent gefocust. We hebben daar over met hem gesproken. Van Nederland naar Barcelona is een heel grote stap. Hij heeft tijd nodig. Die krijgt hij ook. Maar het begint altijd bij de speler zelf."

Dest speelde dinsdag een zwakke wedstrijd voor Barcelona tegen Paris Saint-Germain (1-4) in de Champions League. Hij kreeg totaal geen vat op zijn directe tegenstander Kylian Mbappé, die uiteindelijk driemaal scoorde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.