Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman complimenteert Makkelie en Blom

Koeman complimenteert Makkelie en Blom

29 okt 2020, 12:15

Barcelona won woensdagavond in de Champions League met 0-2 bij Juventus, onder meer omdat drie treffers van tegenstander Álvaro Morata door de Nederlandse arbitrage werden afgekeurd. "Een compliment voor de leiding", zei Ronald Koeman, coach van de Spanjaarden, bij ons voor de camera.

"Het was in alle gevallen buitenspel", vervolgde Koeman. "De beslissingen van de VAR waren terecht. Vanavond hebben we kunnen zien hoe de video-arbitrage belangrijk kan zijn, namelijk bij buitenspelsituaties." Scheidsrechter in Turijn was Danny Makkelie, Kevin Blom was de video-arbiter.

Koeman was ook tevreden over zijn elftal. "We hebben een zeer goede wedstrijd gespeeld. De overwinning was verdiend."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.