Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman blijft voorlopig trainer van Fenerbahçe

Koeman blijft voorlopig trainer van Fenerbahçe

5 dec 2018, 13:06

ISTANBUL (ANP) - Erwin Koeman blijft voorlopig de hoofdtrainer van Fenerbahçe. Koeman is ruim een maand interim-trainer bij de club uit Istanbul, na het ontslag van Phillip Cocu. ,,We zeggen hetzelfde als we eerder zeiden: er verandert niets", stelt Fenerbahçe over de positie van de coach in een verklaring op de website.

Koeman zelf zei eerder dat hij verwacht snel zijn positie als hoofdcoach te verliezen. ,,Ik geloof niet dat het tot de jaarwisseling zal duren. Dat kan ik me niet voorstellen'', aldus Koeman. ,,Het kan een dag zijn, een week zijn. Maar ik denk eigenlijk niet dat het veel langer gaat duren.”

Onder leiding van Koeman werd er twee keer gewonnen, speelde 'Fener' driemaal gelijk en werd er één nederlaag geleden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.