Terug

Volg Vandaag Inside

Kökcü weigert vooralsnog contract te verlengen

Kökcü weigert vooralsnog contract te verlengen

25 apr 2020, 10:55

Orkun Kökcü en Feyenoord zijn nog niet tot een akkoord gekomen over een contractverlenging. De middenvelder ligt tot medio 2023 vast, maar Feyenoord wil de verbintenis verlengen om bij een eventuele transfer meer geld te kunnen vragen.

Kökcü heeft een tweede aanbieding van technisch directeur Frank Arnesen naast zich neergelegd en club en speler liggen naar verluidt nog mijlen ver uit elkaar. Trainer Dick Advocaat, die onlangs wel zijn contract verlengde, zou de Turkse middenvelder graag in zijn selectie houden als een van zijn belangrijkste spelers.

De interesse op de transfermarkt voor de middenvelder zou met name uit Spanje komen. Valencia, Real Betis en Sevilla zouden lonken naar de diensten van de pas 19-jarige speler van Feyenoord.

Volgens Voetbal International zou Dick Advocaat door willen met Eric Botteghin en Leroy Fer. Beide spelers hebben een aflopend contract in Rotterdam. Door de coronacrisis zag Feyenoord zich genoodzaakt het contract van Botteghin per 1 april al op te zeggen, maar de Braziliaan lijkt dus toch te blijven.

René vroeg zich vorige maand nog lachend af of de middenvelder van Feyenoord inmiddels al 130 miljoen euro waard is. Bekijk het fragment hieronder.

VIDEO - 'Is Kökcu 130 miljoen waard?'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.