Terug

Volg Vandaag Inside

Kökçü ontvangt lovende woorden na knuffel met ongeneeslijk zieke fan: 'Een bere-aanvoerder'

Kökçü ontvangt lovende woorden na knuffel met ongeneeslijk zieke fan: 'Een bere-aanvoerder'

10 mei 2023, 09:44

Orkun Kökçü heeft afgelopen zondag twee terminale kankerpatiënten een schitterende dag bezorgd. De aanvoerder van Feyenoord liep na de wedstrijd tegen Excelsior naar de zijlijn en nam uitgebreid de tijd voor de ongeneeslijk zieke fans.

Een oplettende cameraman van ESPN bracht het moment prachtig in beeld tussen Kökçü en de twee terminale kankerpatiënten. "Zo’n jongen hoeft dat natuurlijk niet te doen. Maar na een eerste praatje kwam hij later nog terug met twee shirts. Ik was zo blij voor de man die ik samen met zijn twee zoons begeleidde", vertelt de gepensioneerde verpleegkundige Van Katwijk.

"Hij zou komende zondag eigenlijk naar de kampioenswedstrijd in De Kuip gaan", vervolgt Van Katwijk. "Om het tot die tijd vol te houden, onderging hij zelfs een extra chemo. Vorige week werd echter duidelijk dat hij die wedstrijd waarschijnlijk niet meer zou halen. Dankzij fantastische lastminute-hulp van Excelsior kon hij nu bij deze bijna-kampioensderby terecht."

Kees Nooren (72), een van de ongeneeslijk zieke supporters, vertelt tegenover RTV Rijnmond over zijn ontmoeting met Kökçü. "Kökçü vroeg of ik had genoten van de wedstrijd. En hij wenste mij heel veel sterkte. Ik kreeg ook nog zijn shirt cadeau, met daarop veel handtekeningen van de andere spelers. Hij is een bere-aanvoerder. Eigenlijk had ik zondag mijn kampioensfeest al."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.