Terug

Volg Vandaag Inside

Kökcü maakt opmerkelijk gebaar: 'Dit vind ik humor'

Kökcü maakt opmerkelijk gebaar: 'Dit vind ik humor'

9 apr 2023, 23:05

Over het aansteker-incident van woensdagavond tijdens De Klassieker in de Kuip staan de kranten al dagen vol. Maar ook Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcü is het incident nog niet vergeten zo bleek tijdens Feyenoord-RKC (5-1).

Mats Wieffer kwam er na de 1-0 door toedoen van zijn ploeggenoten achter dat er bloed uit zijn voorhoofd sijpelde. Op onderstaande beelden valt te zien dat zijn aanvoerder hem vraagt of dat door een aansteker komt, refererend aan het aansteker-incident van woensdagavond.

"Dit vind ik wel humor van Kökcü", vertelt Kenneth Perez in de rust. Jan Joost van Gangelen lacht en vult aan: "Ik heb geen idee waar die het wondje heeft opgelopen overigens."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.