Terug

Volg Vandaag Inside

Kökcü komt terug op sneer richting Ajax: 'Ik zat nog vol in de emotie'

Kökcü komt terug op sneer richting Ajax: 'Ik zat nog vol in de emotie'

20 mrt 2023, 00:00

Orkun Kökcü deelde na afloop van De Klassieker een sneer uit richting Ajax. De aanvoerder van Feyenoord was naar eigen zeggen klaar met 'praatjes van de Amsterdammers', maar kwam later terug op zijn woorden.

Kökcü gebruikte de lijfspreuk van de club uit Rotterdam om de uitzege op Ajax te typeren. "Geen woorden, maar daden", zei hij kort na de 3-2-overwinning in de Johan Cruijff ArenA op ESPN. "Ik was er wel klaar mee, met al dat praten vooraf door Ajax dat zij altijd de beste zijn. We hebben het op het veld laten zien."

Later in een interview met de NOS kwam de middenvelder terug op zijn woorden. "Dat was vlak na de wedstrijd, pure emotie. Natuurlijk hoort het erbij, Ajax is een grote club en ze hebben veel prijzen gewonnen. Het is ook wel een beetje normaal, hoor, dat ze dit soort dingen zeggen. Maar gelijk na de wedstrijd zat ik nog vol in de emotie. Dan roep je wel eens dingen. Het is ook wel mooi, een beetje bravoure", aldus Kökcü.

Feyenoord sloeg een gat van 6 punten met de regerend landskampioen. Acht wedstrijden voor het einde van de competitie lonkt de titel voor de Rotterdammers. "Het programma is sowieso gunstig", vervolgde Kökcü. "Ook als ik kijk naar wat onze concurrenten moeten doen: die spelen tegen elkaar. Ik hoop dat onze burgemeester ook beetje wat tijd gaat bewaren voor Feyenoord."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.