Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB wil niet vooruit lopen op bekerfinale Ajax - Feyenoord

KNVB wil niet vooruit lopen op bekerfinale Ajax - Feyenoord

14 feb 2020, 16:14

De KNVB wil niet vooruitlopen op de gevolgen van een mogelijke bekerfinale tussen Ajax en Feyenoord in De Kuip. Om veiligheidsredenen zijn supporters van de uitspelende club al jarenlang niet welkom bij de Klassieker. Ajax en Feyenoord bereikten deze week allebei de halve finales van het toernooi om de KNVB-beker en zouden elkaar op zondag 19 april kunnen treffen in De Kuip.

"De finale staat altijd in het teken van toegankelijk, gastvrij en veilig voetbal", meldt de KNVB in een verklaring. "Ajax - Feyenoord is een van de vier mogelijke finales. We moeten met alle scenario’s rekening houden, maar gaan nu niet publiekelijk vooruitlopen op één mogelijkheid. Vooral niet gezien de onvoorspelbaarheid soms in het bekertoernooi. Dus laten we vooral eerst genieten van de halve finales." Ajax neemt het op 4 maart op tegen FC Utrecht, Feyenoord ontvangt een dag later NAC Breda.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.