Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB wil Mazraoui twee duels schorsen

KNVB wil Mazraoui twee duels schorsen

1 apr 2019, 16:49

Verdediger Noussair Mazraoui moet de komende twee competitieduels van Ajax missen vanwege een schorsing, meldt voetbalbond KNVB. De Ajacied werd afgelopen zondag in het met 3-1-gewonnen duel met PSV van het veld gestuurd wegens een overtreding op Angeliño. Scheidsrechter Björn Kuipers gaf de verdediger na ingrijpen van de VAR een directe rode kaart voor de schop tegen het hoofd van de PSV'er.

De aanklager betaald voetbal heeft Mazraoui een schikkingsvoorstel van drie duels gedaan, waarvan één voorwaardelijk. Mochten club en speler akkoord gaan met het voorstel, dan mist Mazraoui de duels bij FC Emmen en Willem II.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.