Terug

Volg Vandaag Inside

'KNVB wil De Boer snel presenteren als bondscoach'

'KNVB wil De Boer snel presenteren als bondscoach'

20 sep 2020, 16:05

De KNVB wil Frank de Boer snel presenteren als bondscoach van Oranje, meldt de NOS. Hij wordt de opvolger van Ronald Koeman, die naar FC Barcelona vertrok.

De onderhandelingen tussen De Boer en de KNVB zitten in de laatste fase: er wordt nog onderhandeld over contractuele details, zo bevestigen bronnen rond de KNVB aan de NOS.

In totaal werden er drie kandidaten gebeld: Frank Rijkaard, Peter Bosz en Frank de Boer. Er werd geïnformeerd naar beschikbaarheid, de volgorde van bellen was 'volstrekt willekeurig.' Rijkaard liet weten dat hij geen oren heeft naar de functie en Peter Bosz is niet beschikbaar. Hij staat onder contract bij Bayer Leverkusen.

De Boer is dus de enige overgebleven optie en de KNVB hoopt hem dan ook snel te presenteren. De voormalig trainer van Ajax, Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United mag niemand meenemen om zijn eigen staf te creëren.

Louis van Gaal, Giovanni van Bronckhorst en Henk ten Cate, die ook veelvuldig in de media werden genoemd, zijn niet benaderd.

René ziet Frank de Boer wel bondscoach van Oranje worden: 'Anders wordt het NAC!' Bekijk het in het fragment hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.