Terug

Volg Vandaag Inside

'KNVB voert maandag tweede gesprek met Frank de Boer'

'KNVB voert maandag tweede gesprek met Frank de Boer'

20 sep 2020, 12:30

De KNVB voert maandag een tweede gesprek met Frank de Boer, die de enige kandidaat lijkt om Ronald Koeman op te volgen als bondscoach van het Nederlands elftal. Dat meldt Voetbal International.

Het eerste gesprek tussen De Boer en de KNVB verliep positief, waarna er nu een tweede gesprek gepland staat. De coach zit zonder club nadat hij deze zomer vroegtijdig moest vertrekken bij Atlanta United.

De 50-jarige trainer maakte als trainer naam bij Ajax, waar hij vier landstitels wist te behalen. Na zijn vertrek uit Amsterdam was De Boer niet succesvol bij Internazionale en Crystal Palace. Hij werd bij beide clubs al snel ontslagen. De Boer moest eind juli ook vroegtijdig vertrekken bij de Amerikaanse club Atlanta United.

De afgelopen weken werden Louis van Gaal, Peter Bosz, Henk ten Cate en Bert van Marwijk ook veelvuldig met het Nederlands elftal in verband gebracht. Frank de Boer lijkt nu echter de enige overgebleven kandidaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.