Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB vindt nieuwe data voor drie afgelaste Eredivisieduels

KNVB vindt nieuwe data voor drie afgelaste Eredivisieduels

12 feb 2021, 19:46

De KNVB heeft een nieuwe datum gevonden voor het Eredivisieduel tussen FC Groningen en Feyenoord. Beide ploegen treffen elkaar op woensdag 24 februari, vanaf 18.45 uur.

De wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord werd zondag vanwege het winterse weer afgelast, net als de duels Willem II - ADO Den Haag, VVV-Venlo - Sparta Rotterdam en Ajax - FC Utrecht.

Willem II tegen ADO Den Haag is ook verplaatst naar 24 februari, aanvang 16.30. VVV en Sparta spelen nu op 9 maart tegen elkaar.

De KNVB heeft nog geen nieuwe datum gevonden voor het duel tussen Ajax en FC Utrecht. Dat komt omdat de club uit Amsterdam ook nog actief is in de Europa League en KNVB-beker. Als Ajax ver komt in beide toernooien, dan speelt het pas in de derde week van april tegen FC Utrecht.

De nationale voetbalbond heeft ook drie afgelaste duels in de Keuken Kampioen Divisie opnieuw op de agenda gezet. De wedstrijden Helmond Sport - Almere City en Telstar - NAC Breda worden komende dinsdag afwerkt. Jong Ajax tegen SC Cambuur is verplaatst naar komende vrijdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.