Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB verplaatst bekerfinale

KNVB verplaatst bekerfinale

17 mrt 2020, 16:37

De KNVB gaat een nieuwe datum zoeken voor de bekerfinale van de TOTO KNVB Beker. De finale stond gepland op 19 april.

'De huidige datum (19 april) komt gezien het advies om niet collectief te trainen tot en met 6 april plus de periode die nodig is om de selecties weer wedstrijdfit te krijgen nu te dichtbij', meldt de KNVB via een persbericht.

Feyenoord bereikte begin deze maand de finale van het bekertoernooi door NAC Breda met maar liefst 7-1 te verslaan. FC Utrecht versloeg landskampioen Ajax, vorig jaar de winnaar van de KNVB-beker, met 2-0. Vorige week besloot de KNVB de voetbalcompetities stil te leggen vanwege het coronavirus.

De voetbalbond zal binnekort een nieuwe datum voor deze wedstrijd aankondigen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.