Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB start onderzoek naar racistische spreekkoren bij MVV

KNVB start onderzoek naar racistische spreekkoren bij MVV

7 sep 2020, 18:10

De KNVB is een onderzoek gestart naar mogelijke racistische spreekkoren bij voetbalclub MVV, afgelopen zaterdag bij de thuiswedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tegen Cambuur. De Limburgse club gaf meteen te kennen alle medewerking te zullen verlenen.

Erik Noor, algemeen directeur van MVV, onderstreept dat. "Uiteraard verlenen we alle medewerking aan het onderzoek van de KNVB. Mocht bewezen worden dat er inderdaad sprake was van racisme, dan neemt MVV Maastricht daar stellig afstand van. Dat hoort niet thuis in ons stadion."

MVV verloor de wedstrijd in eigen stadion met 7-1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.