Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB staat open voor dialoog met clubs uit Super League

KNVB staat open voor dialoog met clubs uit Super League

20 apr 2021, 22:51

De KNVB staat open voor een dialoog, nu de clubs zoals het er nu naar uitziet toch afzien van hun deelname aan de Super League. Manchester City is officieel zelfs al afgehaakt. "We hebben altijd gezegd dat we alle lijnen open willen houden", zegt de bond in een korte reactie tegen het ANP. "Uiteraard zijn we bereid de dialoog zo snel mogelijk weer aan te gaan."

Bij de delegatie, verblijvend op het congres van de UEFA in Montreux, zijn nog geen officiële mededelingen binnengekomen. Verbazing is er echter niet. "Niemand was blij met deze Super League", zegt een woordvoerder. "Alleen die paar mensen die het zelf hebben bedacht."

"Vanaf begin waren er enorme protesten", aldus de KNVB. "Uit alle geledingen van de voetballerij, van de fans, maar ook van regeringsleiders uit meerdere landen en zelfs van het koninklijk huis (prins William) in Engeland. Vermoedelijk heeft dat alles de doorslag gegeven."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.