Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB schorst Viergever en Hendrix voor 2 duels

KNVB schorst Viergever en Hendrix voor 2 duels

21 okt 2019, 15:50

PSV kan de komende twee competitiewedstrijden niet beschikken over Nick Viergever en Jorrit Hendrix. Beide spelers zijn maandag door de KNVB geschorst voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk. PSV is akkoord gegaan met de schikkingsvoorstellen van de aanklager van de voetbalbond.

Viergever en Hendrix kregen zaterdag in de door PSV met 3-0 verloren uitwedstrijd tegen FC Utrecht in de tweede helft een rode kaart. Scheidsrechter Danny Makkelie gaf in eerste instantie beide spelers geel, maar besloot na het zien van camerabeelden dat alsnog te veranderen in rood.

PSV speelt zondag in de eredivisie in Eindhoven tegen AZ. Zaterdag 2 november volgt het uitduel met Sparta. Viergever en Hendrix zijn donderdag wel inzetbaar als PSV het in de Europa League tegen LASK Linz opneemt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.