Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB schorst Slutsky na uitspraken over Gözübüyük

KNVB schorst Slutsky na uitspraken over Gözübüyük

10 apr 2019, 12:52

Trainer Leonid Sloetski van Vitesse is voor zijn verbale uithaal over scheidsrechter Serdar Gözübüyük voor één wedstrijd geschorst. Hij accepteerde het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal van de KNVB. Die deed een strafvoorstel van twee wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk.

Slutsky ging afgelopen weekend tekeer na afloop van het thuisduel met PSV (3-3). De Russische coach had geen goed woord over voor arbiter Gözübüyük, die de wedstrijd floot. ,,Hij is slecht, arrogant en egoïstisch. Het lijkt wel of de show om hem draait. Hij is de slechtste scheidsrechter van de wereld'', zei Sloetski onder meer.

Slutsky mist komende zondag de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Assistent-trainer Oleg Jarovinski vervangt hem op de bank.

Gözübüyük reageert op uitspraken Slutsky

Gözübüyük reageert op Slutsky: 'Hij is te ver gegaan!'
5:19
Gözübüyük reageert op Slutsky: 'Hij is te ver gegaan!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.