Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB schorst Bassey voor twee duels na rode kaart tegen PSV

KNVB schorst Bassey voor twee duels na rode kaart tegen PSV

1 aug 2022, 15:50

Ajax-verdediger Calvin Bassey mist de eerste twee duels van de competitie door een schorsing. De KNVB laat weten dat de tuchtcommissie hem drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, heeft geschorst voor zijn rode kaart in de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (3-5).

De aankoop van Ajax maakte een harde overtreding op Ismael Saibari en werd na ingrijpen van de VAR van het veld gestuurd. Bassey mist zaterdag de openingswedstrijd bij Fortuna Sittard. Ook een week later in Amsterdam tegen FC Groningen is hij er niet bij.

De Engels-Nigeriaanse Bassey kwam vorige maand voor 23 miljoen euro over van Rangers FC, waar Giovanni van Bronckhorst de trainer is. De 22-jarige verdediger is de opvolger van Lisandro Martínez, die door Ajax werd verkocht aan Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.