Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB publiceert Eredivisie-programma: 'Super Sunday in 32ste speelronde'

KNVB publiceert Eredivisie-programma: 'Super Sunday in 32ste speelronde'

22 dec 2021, 12:30

De KNVB heeft het Eredivisie-programma voor de tweede seizoenshelft gepubliceerd. Op de speelkalender wordt rekening gehouden met het Europese programma van Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse. Alleen overwinteren namelijk in Europese competities.

'Na de winterstop worden zeven wedstrijden gespeeld op zondagavond 20.00 uur', schrijft de KNVB. 'Elke club speelt gedurende het seizoen zoveel mogelijk niet meer dan één thuiswedstrijd op dit tijdstip. De uitwedstrijden worden eveneens verspreid onder de clubs. De wedstrijden op dit tijdstip die door de Europees spelende clubs worden aangevraagd, worden afgetrokken van dit aantal. Het kan dus zijn dat uiteindelijk niet elke club een keer op zondagavond speelt.'

Op zondag 27 februari keert Arne Slot met Feyenoord voor even terug in Alkmaar, wanneer het AZ treft. De Klassieker Ajax – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 20 maart. Zondag 8 mei is een datum om alvast in de agenda te omcirkelen. Eerst staat Feyenoord – PSV op het programma (14.30 uur), gevolgd door AZ – Ajax (16.45 uur).

De Eredivisie start na de winterstop op vrijdag 14 januari met PEC Zwolle – Willem II, die om 20.00 uur aftrappen in het MAC³PARK Stadion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.