Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB praat volgende week met clubs over gevolgen van laatste scenario's

KNVB praat volgende week met clubs over gevolgen van laatste scenario's

2 apr 2020, 19:08

De KNVB heeft alle clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie uitgenodigd voor een videoconferentie. De nationale voetbalbond wil de verenigingen uit het betaalde voetbal komende dinsdag bijpraten over de gevolgen van de twee scenario's die nu nog voor de rest van het seizoen op tafel liggen.

De nationale bond hoopt nog steeds dat de eredivisie en eerste divisie voor 3 augustus worden uitgespeeld, mits het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zegt dat de bestrijding van het coronavirus dat toelaat. Het doemscenario is dat het seizoen al is afgelopen. Dat zal de meeste financiële gevolgen hebben.

De KNVB heeft alle clubs donderdagmiddag uitgenodigd voor het videogesprek, dat in fasen zal worden gehouden. Ook zogenoemde stakeholders als FOX Sports, het CBV, FBO, VVCS, BSBV en het supporterscollectief mogen aanschuiven.

De nationale voetbalbond benadrukt in de uitnodiging nogmaals dat gezondheid van spelers, trainers, scheidsrechters en supporters vooropstaat. De uitnodiging is ondertekend door Eric Gudde, Mattijs Manders en Marc Boele, de directeuren van de KNVB, eredivisie en eerste divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.