Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB overweegt uitstel competitie vanwege halve finale Ajax

KNVB overweegt uitstel competitie vanwege halve finale Ajax

18 apr 2019, 00:30

De KNVB overweegt om de 33ste speelronde van de Eredivisie een week uit te stellen om Ajax tegemoet te komen op weg naar de halve finale van de Champions League, meldt Voetbal International. De KNVB wil dat alle wedstrijden in de laatste twee speelrondes gelijktijdig worden gespeeld.

In de afgelopen weken probeerde de KNVB de wedstrijd De Graafschap-Ajax te verplaatsen naar vrijdagmiddag, om Ajax meer tijd te gunnen op weg naar de halve finales van de Champions League. Dat is voor De Graafschap echter geen optie, omdat de Doetinchemmers de veiligheid dan niet kunnen garanderen in verband met de vele evenementen rondom Koningsdag.

Donderdag hoopt de KNVB in samenwerking met alle Eredivisieclubs de 33ste een week op te schuiven, zodat alle wedstrijden dan gelijktijdig afgewerkt kunnen worden.

PEC Zwolle woest op KNVB: 'Dit gaat echt te ver'

PEC Zwolle woest op KNVB: 'Dit gaat echt te ver'
5:21
PEC Zwolle woest op KNVB: 'Dit gaat echt te ver'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.