Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB laat zich uit over klap van Bergwijn: Ajax-aanvoerder wordt niet geschorst

8 apr 2024, 12:12

De veelbesproken klap van Ajacied Steven Bergwijn aan Feyenoord-verdediger Bart Nieuwkoop blijft onbestraft. Scheidsrechter Danny Makkelie zag het moment niet in De Klassieker en de VAR greep ook niet in.

Voetbal International heeft navraag gedaan bij de KNVB. "Rob Dieperink, de VAR van dienst tijdens De Klassieker in De Kuip, heeft de actie van Bergwijn beoordeeld, zo meldt een woordvoerder van de KNVB aan VI. In dat geval kan de aanklager betaald voetbal niet overgaan tot een schorsing."

Feyenoord won voor de tweede keer dit seizoen met een recordscore van Ajax gewonnen. De club uit Rotterdam vernederde de grote rivaal uit de hoofdstad met 6-0, na de uitzege van eind september in de Johan Cruijff ArenA (0-4). Door de vernedering in De Kuip is Ajax plek vijf in de Eredivisie kwijtgeraakt aan NEC. De Amsterdammers spelen nog tegen FC Twente, Excelsior, FC Volendam, Almere City FC en Vitesse.

De Oranjezondag-tafel besprak zondag de recordzege van Feyenoord op Ajax (6-0). Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.