Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB laat beslissing overige duels aan veiligheidsregio's

KNVB laat beslissing overige duels aan veiligheidsregio's

10 mrt 2020, 18:39

De KNVB laat de lokale autoriteiten beslissen of de wedstrijden in het betaald voetbal komend weekeinde kunnen doorgaan. De veiligheidsregio Brabant besloot dinsdag om de wedstrijden in Noord-Brabant te verbieden, wat betekent dat PSV - FC Emmen, Willem II - sc Heerenveen, RKC Waalwijk - FC Groningen en TOP Oss - FC Den Bosch worden uitgesteld.

Tot een algehele afgelasting vanwege het nieuwe coronavirus komt het vooralsnog niet. "We volgen daarin de beslissingen van de betreffende veiligheidsregio's", aldus een woordvoerder van de KNVB.

In de eerste divisie hebben de Brabantse clubs Helmond Sport, FC Eindhoven en NAC Breda voor vrijdag een uitwedstrijd op het programma staan. Ajax en Feyenoord, clubs uit de eredivisie die bij hun wedstrijden fans uit het hele land trekken, spelen zondag tegen respectievelijk FC Twente (in Amsterdam) en Sparta (in Rotterdam).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.