Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB kondigt minuut stilte aan voor Syrië en Turkije

KNVB kondigt minuut stilte aan voor Syrië en Turkije

6 feb 2023, 19:44

De wedstrijden in de achtste finales van de KNVB-beker worden deze week voorafgegaan door een minuut stilte vanwege de aardbevingen in Turkije en Syrië. Ook bij de twee duels die maandagavond in de eerste divisie worden gespeeld is er een minuut stilte, zo heeft de KNVB bekendgemaakt.

"Onze gedachten zijn bij iedereen die is getroffen door de verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië. Bij alle wedstrijden vanavond in de Keuken Kampioen Divisie en deze week voor de TOTO KNVB Beker wordt een minuut stilte gehouden uit respect voor de slachtoffers", aldus de voetbalbond.

Dinsdag, woensdag en donderdag worden er acht bekerwedstrijden gespeeld, waarvan AZ - FC Utrecht dinsdag om 18.45 uur de eerste is. PSV neemt het woensdag op tegen FC Emmen, Feyenoord tegen NEC Nijmegen. Donderdag wacht Ajax de uitwedstrijd tegen FC Twente.

Maandagavond staan in de Keuken Kampioen Divisie de duels Willem II - FC Eindhoven en Jong Ajax - PEC Zwolle op het programma. Beide wedstrijden beginnen om 20.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.