Terug

Volg Vandaag Inside

KNVB kent treffer toch toe aan De Jong

KNVB kent treffer toch toe aan De Jong

30 apr 2019, 10:52

ZEIST (ANP) - Het tweede doelpunt van PSV vorige week in de uitwedstrijd tegen Willem II (0-3) is toch op naam gekomen van aanvaller Luuk de Jong. De KNVB heeft dat bevestigd. De topscorer van de eredivisie staat door de toekenning op 28 doelpunten.

Teamgenoot Michal Sadilek werd eerst als maker van de treffer genoteerd. Hij nam de vrije trap waaruit de goal viel. Na de wedstrijd claimde De Jong het doelpunt; hij zou de bal nog met zijn hoofd hebben geraakt.

De koepelorganisatie van eredivisieclubs ECV meldde vrijdag al dat de treffer op naam van De Jong was gezet, maar de KNVB liet toen weten dat het wedstrijdformulier nog niet was gewijzigd. De bond moest nog een protest van PSV behandelen. Die procedure is nu afgehandeld en leidde tot een positieve uitkomst voor De Jong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.